Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney gunt zoontjes normale jeugd

Shownieuws

Britney Spears hoopt dat haar twee zoontjes niet kiezen voor een carrière in de schijnwerpers. "Ik gun ze een gewone jeugd", laat de 26-jarige popdiva weten.

Britney Spears hoopt dat haar twee zoontjes niet kiezen voor een carrière in de schijnwerpers. "Als ze dat zouden willen, dan blijf ik uiteraard achter ze staan", laat de 26-jarige popdiva weten in een uitgebreid interview met het Amerikaanse OK! Magazine. "Maar ik gun ze een gewone jeugd."

Sinds kort mag Spears haar twee zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1) weer drie keer in de week zien. Begin dit jaar werd haar bezoekrecht door de rechter ingetrokken wegens 'verontrustend' en 'destructief' gedrag. Haar uitspraken wijzen erop dat ze zich weer actief bezighoudt met de opvoeding van de peuters.

De popzangeres praat ook over de zwangerschap van haar 17-jarige zusje, Jamie Lynn. "Ik was er wel een beetje van geschrokken", geeft Spears toe. "Zij was altijd 'de baby' en nu kreeg 'de baby' opeens zelf een baby. Dat ging mijn verstand te boven."

Het nieuwe album van Spears laat niet meer lang op zich wachten. Over zes tot negen maanden wordt de cd verwacht in de winkels. "Dit is mijn beste werk ooit", vertelt de blondine. "Het is meer urban. Ik zit iedere dag achter de piano om te schrijven."

Donderdag verschijnt het complete interview in het tijdschrift. Naast enkele uitspraken laat OK! Magazine doorschemeren dat het veel beter gaat met Spears. "Er zat een heel ander persoon tegenover ons, die openlijk vertelt over haar twee lieve zoons, haar vader en de toekomst." Vorig jaar liep de popzangeres nog overstuur weg bij een fotosessie voor het tijdschrift.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen