Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Faam weerhoudt Ruud de Wild van ontrouw

Shownieuws

Zijn sterrenstatus weerhoudt Ruud de Wild ervan een scheve schaats te rijden. "Niks is pijnlijker dan zo'n Jort en Georgina-verhaal", vertelt hij in Jacky.

Zijn sterrenstatus weerhoudt Ruud de Wild ervan een scheve schaats te rijden. "Ik denk dat ik eerder niet vreemdga omdat het risico te groot is dat ik word betrapt, dan om een andere reden", stelt de radio-dj in een nog te verschijnen interview met modeglossy Jackie. "Niks is pijnlijker dan zo'n Jort en Georgina-verhaal."

De 39-jarige radiomaker, die begin volgend jaar een kindje verwacht met zijn vrouw Aafke, is blij dat zijn roem hem op het rechte pad houdt. "Het beschermt me wel", benadrukt hij. "Ik bedoel: iedereen kijkt mee. Mij zou het geen reet kunnen schelen, maar voor haar is het wel heel erg."

In het verleden heeft De Wild al eens aan den lijve ondervonden waar een affaire toe kan leiden. Met zijn overspel zette hij zijn relatie met Aafke op het spel. "Toen zijn we uit elkaar geweest. Ik had een andere vriendin in het buitenland", legt hij uit. "Daar heb ik ondervonden wat in de bijbel staat: onderzoek alles en behoud het goede." Zijn relatie overleefde de affaire en in september vorig jaar trouwde hij met zijn geliefde.

De Wild neemt in het interview duidelijk geen blad voor de mond. Zo is hij weinig complimenteus over radiozender Q-Music, waarbij hij sinds maart werkzaam is. "Q-Music is natuurlijk een truttenzender", stelt hij. "Het is heel commercieel en zo." Om tegenwicht te bieden aan die truttigheid doet De Wild zijn best om tijdens zijn ochtendshow scherp uit de hoek te komen. "Om het op te spicen, moet je een beetje nasty doen."

Het interview met Ruud de Wild staat in het nieuwste nummer van Jackie, dat vanaf donderdag in de winkel ligt. Het tijdschrift verschijnt zeven keer per jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen