Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton aangeklaagd

Shownieuws

Paris Hilton is aangeklaagd door het distributiebedrijf van de film 'National lampoon's pledge this!'. De aanklacht werd ingediend bij een rechtbank in Miami.

(Novum/AP) - Paris Hilton is aangeklaagd door het distributiebedrijf van de film 'National lampoon's pledge this!'. Het bedrijf Worldwide Entertainment Group Inc. vindt dat de hotelerfgename haar promotionele verplichtingen voor de film niet naar behoren heeft vervuld en eist ruim vijftigduizend euro. De aanklacht werd dinsdag ingediend bij een rechtbank in Miami.

Voor de film uit 2006, waarin Paris de rol speelt van voorzitter van een studentenvereniging, ontving de socialite één miljoen dollar, omgerekend ruim 650 duizend euro. Niet alleen acteerde de blondine in de comedyfilm, ook was de 27-jarige Hilton de uitvoerend producent.

Toch heeft Worldwide Entertainment Group Inc. besloten dat het uitgekeerde bedrag niet gelijkstaat aan de inzet van La Hilton. Afspraken over de rol van Paris met betrekking tot de productie en distributie van de studentenfilm staan in een overeenkomst gesloten in 2004.

De manager van Paris Hilton was dinsdag niet bereikbaar voor commentaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen