Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochter Bob Geldof getrouwd in Las Vegas

Shownieuws

De dochter van zanger Bob Geldof is vorige week in Las Vegas getrouwd met haar Amerikaanse vriendje. Peaches heeft haar jawoord gegeven aan drummer Max Drummey.

De dochter van zanger Bob Geldof is vorige week in Las Vegas getrouwd met haar Amerikaanse vriendje. Dat heeft een woordvoerder van de 19-jarige Peaches onthuld aan BBC News. De tiener heeft haar jawoord gegeven aan de 23-jarige drummer Max Drummey van de band Chester French.

Volgens de dochter van Geldof en wijlen Paula Yates staat haar familie achter het huwelijk. Naar verluidt is de liefde vorige maand opgebloeid, toen Drummey speelde op een festival dat werd gepresenteerd door Geldof. Volgens het kersverse echtpaar hebben ze elkaar twee jaar geleden al leren kennen.

Volgens de verklaring van Peaches werd haar vader pas kort voor de voltrekking van de huwelijksceremonie op de hoogte gesteld. Hij zou zijn zegen hebben gegeven, hoewel hij niet bij de trouwerij aanwezig kon zijn.

Peaches haalt de afgelopen tijd voornamelijk het nieuws met haar vermeende drugsgebruik. Zo zou vorige maand onwel zijn geworden na een overdosis drugs. Haar moeder overleed in 2000 aan een overdosis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen