Kies je favoriete radiostation

Dossiers

RTL cancelt najaarspresentatie om dood cameraman

Shownieuws

RTL heeft een najaarspresentatie afgelast wegens het overlijden van cameraman Stan Storimans. Tijdens de presentatie zou de nieuwe programmering worden onthuld.

RTL Nederland heeft dinsdagochtend een najaarspresentatie afgelast wegens het overlijden van cameraman Stan Storimans. Tijdens de presentatie op Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn zou de nieuwe programmering van RTL 4, 5, 7 en 8 worden onthuld. De bijeenkomst werd al snel na aanvang afgeblazen.

Op het Baarnse landgoed waren onder anderen Wendy van Dijk, Bridget Maasland, Robert ten Brink en Daphne Deckers aanwezig. De presentatoren reageerden verslagen op het nieuws.

De 39-jarige Storimans kwam om het leven bij een Russisch bombardement in de Georgische stad Gori. Zijn collega Jeroen Akkermans raakte gewond aan zijn been. De verslaggever en het lichaam van Storimans worden zo snel mogelijk teruggevlogen naar Nederland.

Gori werd maandagnacht gebombardeerd door Russische troepen. Ze bombardeerden een mediacentrum waar de cameraman, die sinds 1995 in dienst is van RTL, aan het werk was.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen