Kies je favoriete radiostation

Dossiers

The Pretenders-zangeres verkent countrymuziek

Shownieuws

The Pretenders-zangeres Chrissie Hynde heeft maandag stukken muziek van het nieuwe album van de band ten gehore gebracht. Het album komt in oktober uit.

The Pretenders-zangeres Chrissie Hynde heeft maandag fragmenten van het nieuwe album van de band ten gehore gebracht. Ze liet weten met 'Break up the concrete', dat in oktober uitkomt, richting de countrymuziek te gaan. Dat meldt het Britse persbureau Reuters.

De elf nummers, waarvan zes nieuwe liedjes, werden ten gehore gebracht tijdens een exclusief concert, dat vanaf 1 oktober te bekijken is op de website van zoekmachine Yahoo. Tijdens de showcase beantwoordde de zangeres enkele vragen uit het publiek. Toen haar werd gevraagd naar haar nieuwe muziekstijl antwoordde Hynde: "Ik heb countrymuziek mijn hele leven gemeden."

De 56-jarige zangeres, die al dertig jaar deel uitmaakt van de band, nam het nieuwe album in tien dagen op in Los Angeles met een geheel nieuwe band.

De zangeres is het enige bandlid dat al dertig jaar deel uitmaakt van The Pretenders. Het laatste album van de groep, 'Loose screw', verscheen in 2002.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen