Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gitaar Shuman & Angel-Eye ontvreemd

Shownieuws

Een kostbare gitaar van René Shuman is ontvreemd. De zanger ontdekte maandag een briefje in zijn gitaarkoffer waarop stond dat iemand de gitaar had geleend.

De gitaar van René Shuman & Angel-Eye is ontvreemd. Het duo ontdekte maandag een briefje in de gitaarkoffer waarop stond dat iemand de gitaar, van het merk Gretsch, had geleend en hem later weer terug zou bezorgen. Dat meldt het management van het tweetal.

De gitaar, die Shuman zondagavond nog gebruikte tijdens een concert in Lottum, is erg kostbaar en heeft daarnaast emotionele waarde voor de muzikant. Bovendien speelt het instrument een belangrijke rol in het 'Elvis & More'-concert, dat zaterdag plaatsvindt in het Bavaria House in Helmond. Momenteel vinden de repetities plaats voor de show, een ode aan de zaterdag 31 jaar geleden overleden Elvis Presley.

Zowel Shuman als Angel-Eye, vooral bekend van hun eigentijdse versie van de Elvis-klassieker 'Don't be cruel', hoopt dat de vermoedelijk in Lottum verdwenen gitaar nog voor het concert wordt teruggebracht. Voor de gouden tip is een beloning van 1500 euro uitgeloofd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen