Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beslaglegging op woning Pieter Storms

Shownieuws

Op de woonboerderij van Pieter Storms in Castricum is beslag gelegd. Dat heeft de presentator dinsdag bevestigd. "Het gaat om een normale zakelijke transactie."

Op de woonboerderij van Pieter Storms in Castricum is beslag gelegd. Dat heeft de presentator dinsdag bevestigd. "Het gaat om een normale zakelijke transactie", relativeert hij. Storms heeft een vordering van 180 duizend euro niet betaald, zo meldt showbizzwebsite Primeurjagers op basis van gegevens uit het kadaster.

De beslaglegging heeft plaatsgevonden op verzoek van de Rotterdamse investeringsmaatschappij Concordia Capital. "De vordering staat en wordt erkend", zegt de 53-jarige Storms, die verder geen uitlatingen wil doen over de kwestie. De woonboerderij stond al te koop voor een vraagprijs van bijna 2,2 miljoen euro.

De relatie met Storms is volgens Concordia door de inbeslagneming niet verslechterd. "Deze beslaglegging is slechts ter meerdere zekerheid", stelt directeur Markwin Maring. "We hebben goede afspraken gemaakt. Ik weet zeker dat we er samen uitkomen." Ook Concordia Capital wil geen details vrijgeven over het zakelijke geschil.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen