Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Gullit nam geen ontslag wegens Estelle'

Shownieuws

Het vertrek van Ruud Gullit bij LA Galaxy heeft niks te maken met zijn vrouw. "Het klopt niet dat Estelle het niet naar haar zin zou hebben", zegt haar manager.

Het vertrek van Ruud Gullit bij LA Galaxy heeft niets te maken met zijn vrouw Estelle. "Er is niets van waar dat Estelle het niet naar haar zin zou hebben in Los Angeles", stelt haar manager Mike Dobbinga. Al snel nadat maandagavond bekend werd dat Gullit om persoonlijke redenen opstapt bij de Amerikaanse voetbalclub, staken geruchten de kop op dat zijn vrouw de reden zou zijn van de beslissing.

Volgens Dobbinga moet de reden voor het vertrek van Gullit worden gezocht binnen LA Galaxy. De trainer en zijn vrouw zouden het vooralsnog naar hun zin hebben in Californië. "Ze zitten er pas sinds anderhalve week samen", benadrukt de manager. Estelle voegde zich onlangs bij haar echtgenoot, die in maart naar Los Angeles vertrok nadat hij een contract voor drie jaar had getekend bij de club van middenvelder David Beckham.

Het vinden van een geschikt huis bleek voor het koppel geen gemakkelijke opgave. Gullit had aanvankelijk een villa gekocht, maar die werd al snel weer in de verkoop gezet, aangezien de woning niet naar de zin was van Estelle. "Smaken verschillen gewoon", zei ze onlangs in een radio-interview. Het koppel verblijft momenteel in het Beverly Hills Hotel.

Of het echtpaar binnenkort weer naar Nederland terugkeert, kan Dobbinga niet zeggen. "In een hotel kun je ook best een hele tijd wonen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen