Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim Feenstra herdenkt vriend in stilte

Shownieuws

Kim Feenstra is maandag meegelopen in een stille tocht die werd gehouden om haar bij een ruzie omgekomen vriend Joshua te gedenken. Het model legde bloemen.

Kim Feenstra is maandag meegelopen in een stille tocht die werd gehouden om haar vriend Joshua te gedenken. Het model legde bloemen bij het huis waar haar partner zaterdag om het leven kwam na een ruzie waarbij waarschijnlijk werd gestoken.

De stille tocht begon maandagavond bij café Boone in Groningen. Honderden mensen liepen mee naar de plek waar Joshua zaterdag om het leven kwam. De 21-jarige Feenstra omhelsde voor de woning in de Groningse H.L.Wichersstraat rouwende omstanders. Daar werden ook kaarsjes aangestoken.

Feenstra droeg een grote zonnebril en had een donkere capuchon over haar hoofd getrokken. Het model was maandag halsoverkop teruggevlogen uit Indonesië waar ze was voor opnamen van het tv-programma Waar is de Mol?

De precieze toedracht van de ruzie waarbij Feenstra's 29-jarige vriend omkwam is nog altijd onduidelijk. De verdachte, een 31-jarige Groninger, heeft zich op zondag bij de politie gemeld. In de woning waren op het moment van de ruzie ook de 30-jarige bewoonster en een kind van 4 aanwezig. Volgens de politie lag de aanleiding in de relationele sfeer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen