Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Vader Heroes-actrice vast voor huiselijk geweld'

Shownieuws

De vader van Heroes-actrice Hayden Panettiere is maandag opgepakt voor mishandeling van zijn vrouw Lesley. Een uit de hand gelopen ruzie zou de oorzaak zijn.

De vader van actrice Hayden Panettiere is maandag gearresteerd voor het mishandelen van zijn vrouw Lesley. Een uit de hand gelopen ruzie lijkt de oorzaak van het voorval te zijn geweest. Dat meldt de Amerikaanse website TMZ.

De ouders van de Heroes-actrice waren zondagavond te gast op een feest. Een bron meldt dat Alan Panettiere teleurgesteld zou zijn toen zijn vrouw die avond met iemand anders optrok en hij het gevoel kreeg dat zij hem links liet liggen. Het paar zou daarom vervroegd van het feest zijn vertrokken. Tijdens de ruzie die volgde zou Alan zijn vrouw thuis in haar gezicht hebben geslagen.

Volgens de bron heeft de politie foto's genomen van het gezicht van Lesley en zou ze zichtbare verwondingen aan de klap hebben overgehouden. Ambulancepersoneel zou haar geadviseerd hebben naar het ziekenhuis te gaan, maar de moeder van de actrice weigerde.

Volgens TMZ wordt Alan momenteel vastgehouden. De borgsom zou ruim dertigduizend euro bedragen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen