Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marco Borsato legt laatste hand aan nieuwe plaat

Shownieuws

Hoewel zijn nieuwe plaat al over een maand in de winkel ligt, is Marco Borsato nog druk in de weer. "Er moeten nog een paar liedjes ingezongen worden."

Hoewel zijn nieuwe plaat al over een maand in de winkel ligt, is Marco Borsato nog druk in de weer in de opnamestudio. "Er moeten nog een paar liedjes ingezongen worden en dan is het helemaal klaar", vertelt de zanger op zijn website. "Deze week duik ik de studio weer in met mijn bandje, waar ik me enorm op verheug."

Over dat inzingen maakt de 41-jarige zanger zich niet druk. Recente geruchten dat hij stemproblemen zou hebben, zijn volgens Borsato onwaar. "Doordat ik twee maanden in Afrika heb vertoefd voor de film 'Wit licht', heb ik weinig gezongen", stelt hij. "Een stemband is gewoon een spier in je lichaam, welke getraind moet worden. Dat heb ik weer volop gedaan en het loopt weer gesmeerd."

Op zijn website onthult Borsato de hoes van zijn album 'Wit licht'. Op de cover staat een close-up foto van de muzikant, waarbij zijn linkerwang door een fel wit licht wordt beschenen. Voor het kiekje heeft Borsato het baardje laten staan dat hij had laten groeien voor zijn rol in de gelijknamige speelfilm.

Woensdag beleeft de tweede single van het album, 'Stop de tijd', zijn première op de radio.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen