Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'The Dark Knight' oppermachtig in bioscoop

Shownieuws

'The Dark Knight' blijft regeren in de Nederlandse bioscoop. De Batman-film staat voor de derde week op de eerste plaats in de Nederlandse box office.

'The Dark Knight' blijft de dienst uitmaken in de Nederlandse bioscopen. De Batman-film, met Heath Ledger als The Joker, staat voor de derde opeenvolgende week op de eerste plaats in de Nederlandse box office en heeft inmiddels ruim 2,8 miljoen euro opgebracht.

Op de tweede plaats in de Nederlandse box office staat 'Wall-E' van Pixar Animation Studios, gevolgd door 'Mamma mia!'. 'You don't mess with the Zohan' met Adam Sandler komt nieuw binnen op de zesde plaats, terwijl 'The X-files 2' de negende plek bezet.

Ook Amerika is in de ban van Batman. 'The Dark Knight' voert voor de vierde opeenvolgende week de Amerikaanse box office aan. De film heeft al ruim 294 miljoen euro opgehaald en staat inmiddels op de derde plaats van films met de hoogste omzet ooit. 'The Dark Knight' moet tot nu toe alleen in 'Titanic' (400 miljoen euro) en 'Star Wars' (307 miljoen euro) zijn meerdere erkennen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen