Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Reallifesoap voor Corry Konings

Shownieuws

Corry Konings krijgt volgend jaar een eigen reallifesoap, naar aanleiding van haar veertigjarige jubileum als artieste. Dat vertelde de zangeres op de radio.

Corry Konings krijgt volgend jaar een eigen reallifesoap, naar aanleiding van haar veertigjarige jubileum als artieste. Dat vertelde de zangeres zaterdag in het programma Camp op RadioNL. In eerste instantie twijfelde de 56-jarige zangeres. "Als er camera's op me gericht zijn, moet ik zo op mijn woorden letten."

De blonde zangeres, die acht weken lang wordt gevolgd, wilde nog niet zeggen welke omroep het project op zich neemt. Hoewel de Tros al meerdere Nederlandse artiesten heeft gevolgd in een soap, verzekert een woordvoerder van de omroep dat de show van Konings niet wordt uitgezonden bij 'de grootste familie van Nederland'.

De zangeres zal zowel in Spanje als in Nederland door camera's worden gevolgd. Konings emigreerde vorig jaar naar Spanje en opent er volgende week een tapasrestaurant. De voorbereidingen zijn in volle gang. Konings is momenteel in Nederland, onder meer om tafels te regelen voor haar café met terras op een pleintje in het Spaanse plaatsje Benalmádena.

Het veertigjarig jubileum van de zangeres wordt volgend jaar niet alleen bekroond met de reallifeshow. In Breda, de geboortestad van Konings, vindt op 19 juni in het stadion van voetbalclub NAC een groot jubileumconcert plaats.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen