Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paul McCartney viert vakantie met vriendin

Shownieuws

Paul McCartney en zijn vriendin Nancy Shevell genieten van een vakantie. De voormalige Beatle en zijn vriendin trekken met een camper door Amerika.

Paul McCartney en zijn nieuwe geliefde Nancy Shevell genieten van een vakantie. De voormalige Beatle en zijn Amerikaanse vriendin trekken een maand lang met een camper door Amerika.

De 66-jarige McCartney en zijn negentien jaar jongere geliefde volgen de legendarische snelweg Route 66. Vorige week zaterdag zou het stel vertrokken zijn vanaf het beginpunt in Chicago. De snelweg eindigt in Santa Monica, Californië. Op foto's die de Britse krant Daily Mail maandag plaatste, is te zien hoe de zanger plaatjes schiet van zijn vriendin in een toeristenplaatsje in Santa Fe in New Mexico.

De steenrijke artiest en de Amerikaanse zakenvrouw zouden hun camper prefereren boven vijfsterrenhotels langs Route 66. Volgens medekampeerders zijn de tortelduifjes smoorverliefd op elkaar. "Ze zagen er zo zorgeloos uit", vertelt een getuige.

Paul McCartney lijkt nieuw geluk te hebben gevonden bij Nancy Shevell. De zanger en de zakenvrouw kennen elkaar al jaren. Shevell en haar ex-man waren goed bevriend met McCartney en zijn overleden vrouw Linda.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen