Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vriend Kim Feenstra overleden

Shownieuws

De vriend van Kim Feenstra is overleden. "Ik ben vannacht iemand verloren die me heel dierbaar is. Iemand met wie ik zou trouwen en kindjes zou krijgen."

De vriend van Kim Feenstra is zaterdagnacht plotseling overleden. "Ik ben vannacht iemand verloren die me heel dierbaar is. Iemand met wie ik zou trouwen en kindjes zou krijgen", schrijft het 22-jarige fotomodel op haar Hyves-pagina. "Ik ben helemaal kapot en dat zal de eerste tijd niet anders worden! Helemaal nooit meer!"

Volgens het Dagblad van het Noorden is de vriend van Feenstra het slachtoffer van een ruzie die zaterdagochtend plaatsvond in een woning in Groningen en waarbij waarschijnlijk werd gestoken. De politie meldde zaterdag dat het slachtoffer een 29-jarige Groninger was. De verdachte, een 31-jarige Groninger, meldde zich later op de dag bij de politie en zit vast. In de woning waar het conflict plaatsvond waren ook de 30-jarige bewoonster en een kind van 4 aanwezig. Volgens de politie lag de aanleiding voor de ruzie in de relationele sfeer.

Feenstra, de winnares van Holland's Next Top Model, bedankt haar fans die berichtjes voor haar achterlaten. "Ik waardeer het heel erg maar ik heb nu maar één persoon nodig en die is er niet meer", schrijft ze. "Lieve Josh, je was een vader uit duizenden en een goede maat van je beste vrienden. Je was een lieve en ondeugende zoon en een beschermende broer! Maar boven alles was je van mij en was je mijn soulmate. En nu zijn we je allemaal kwijt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen