Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zwangerschapsgeruchten Katie Holmes nemen toe

Shownieuws

De geruchtenmolen rond Katie Holmes draait op volle toeren. Meerdere entertainmentsites suggereren dat de actrice en haar man Tom Cruise een kindje verwachten.

De geruchtenmolen rond Katie Holmes draait op volle toeren. De actrice wordt belaagd door paparazzi nu meerdere entertainmentsites en kranten suggereren dat de actrice en haar man Tom Cruise een tweede kindje verwachten.

Eerder deze week verschenen verschillende foto's van de in wijdvallende kleding gestoken brunette, die door de straten van New York slentert. Entertainmentsite X17 Online plaatste zaterdag een foto van Holmes, die gekleed in een enkellange zwarte jurk een beginnend buikje lijkt te verbergen. De Britse krant The Sun publiceerde zaterdag een foto van de actrice, die met een grote handtas haar buik buiten het oog van de camera's probeert te houden.

De 29-jarige Katie Holmes stapte eind 2006 in het huwelijksbootje met de zeventien jaar oudere filmster Tom Cruise. Zeven maanden eerder bracht ze dochtertje Suri ter wereld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen