Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears neemt promo op voor MTV Awards

Shownieuws

Britney Spears heeft een promofilmpje opgenomen voor de MTV Video Music Awards. De zangeres was tijdens de opnamen ontspannen en kwam grappig uit de hoek.

Nog geen jaar geleden keek de wereld toe hoe Britney Spears zich voor schut zette tijdens haar optreden op de MTV Video Music Awards (VMA's). Dit jaar ziet het er beter uit voor de opkrabbelende zangeres. Of Spears live op het podium zal verschijnen tijdens het prijzengala is nog onduidelijk, maar de voormalige popprinses heeft al wel met succes al een humoristisch promofilmpje opgenomen.

In de videoclip staat ze op het podium met komiek Russell Brand, die dit jaar de VMA's presenteert. De 26-jarige zangeres was tijdens de opnamen ontspannen en kwam grappig uit de hoek. "Britney zag er echt goed uit", vertelt een anonieme bron aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Russell zei voor de grap dat er een seksuele spanning tussen hen was en Britney pareerde met 'ik voel die spanning helemaal niet'."

In het promofilmpje, waarvan de precieze inhoud nog niet bekend is, is een belangrijke rol weggelegd voor een olifant, die eveneens in de studio aanwezig was. Ook LL Cool J en Pete Wentz zijn in het filmpje te zien. Spears is tijdens haar carrière zeventien keer genomineerd geweest voor een Video Music Award, maar heeft er nog nooit een gewonnen. Dit jaar maakt ze kans op twee beeldjes.

De VMA's worden uitgereikt op 7 september in Los Angeles.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen