Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Mariah Carey pakt groot uit met huwelijksfeest'

Shownieuws

Mariah Carey gaat na ruim drie maanden haar huwelijk groots vieren. Dat vertelden bronnen tegen The New York Post. Eind april hield ze een kleine ceremonie.

Mariah Carey gaat haar huwelijk na ruim drie maanden groots vieren. Dat vertelden bronnen tegen The New York Post. De diva zou altijd al hebben gedroomd van een groot feest.

De zangeres trouwde eind april met Nick Cannon op de Bahama's, in het gezelschap van een beperkt aantal intimi. De tortelduifjes kenden elkaar nog maar kort en menigeen fronste zijn wenkbrauwen bij deze stap.

De 38-jarige zangeres let volgens de bronnen niet op de kleintjes bij de organisatie van het verlate feest. Nog deze maand huurt ze voor een week een accommodatie af in East Hampton, voor bijna negentigduizend euro. Niet dat het feest de hele week duurt; ze wil ook een rustige tijd doorbrengen met haar man.

Op het exclusieve feest zouden alleen mensen mogen komen die het bruidspaar een cadeau van de huwelijkslijst van het luxe warenhuis Bergdorf Goodman meebrengen.

Het gerucht gaat dat Carey en Cannon de accommodatie in East Hampton, met tien slaapkamers en acht hectare grond, ook willen kopen. De vraagprijs bedraagt een slordige dertien miljoen euro.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen