Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Toppers' bereiken tweede positie in Album Top 100

Shownieuws

Gerard, Gordon en René bereiken met hun nieuwe album 'Toppers in concert 2008' de tweede plaats in de Album Top 100. Coldplay blijft op de eerste plek staan.

Gerard, Gordon en René bereiken met hun nieuwe album 'Toppers in concert 2008' de tweede plaats in de Album Top 100. Ze verdringen hiermee 'Rockferry' van Duffy van de tweede naar de vierde plaats. De eerste positie in de lijst is nog steeds weggelegd voor de mannen van Coldplay met hun album 'Viva la vida'.

Met zijn drieën staan de 'toppers' sterk, maar solo wordt er minder hoog gescoord. Gerard Joling zakt met zijn eigen album 'Bloedheet' van de veertiende naar de 22e plek. Ook René Froger zakt een paar plaatsen met zijn liveversie van 'Doe maar gewoon'.

In de Single Top 100 staat Kid Rock nog steeds op een stabiele eerste plaats met zijn zomerhit 'All summer long'. Een opvallende stijger is 'You know I 'm no good' van Amy Winehouse. Het nummer staat inmiddels al dertig weken in de hitlijst. Na een langzame daling stijgt het nummer plots van de 75e naar de 45e plaats.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen