Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Opstootje Gouden Kooi-deelnemers in Spaanse disco

Shownieuws

Gouden Kooi-deelnemers Huub en Claire zijn tijdens hun vakantie in Torremolinos betrokken geraakt bij een ruzie in een plaatselijke discotheek.

Gouden Kooi-deelnemers Huub en Claire zijn tijdens hun vakantie in het Spaanse Torremolinos betrokken geraakt bij een ruzie in een plaatselijke discotheek. Tijdens de vakantie, waarbij ook Gouden Kooi-collega Jaap en zijn vriendin Cora aanwezig waren, besloten de twee woensdag om alleen op stap te gaan. "Die avond hebben we dus een opstootje gehad", vertelt Claire op haar website.

Over wat er precies is gebeurd wil Claire niets kwijt. "Dat verhaal lees je binnenkort wel in de roddelbladen." Het hele gedoe ging Huub in ieder geval niet in de koude kleren zitten. De dag na het incident stond in Spanje een optreden gepland. "Maar hij is niet gegaan", vertelt Claire. Verder was de vakantie volgens de visagiste uit Tilburg zeer geslaagd.

Claire won 25 duizend euro in De Gouden Kooi. Zij kwam vooral in de aandacht omdat zij tijdens het realityprogramma trouwde met medekandidaat Huub.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen