Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tranen bij laatste 'Fame'-optreden voor zomerstop

Shownieuws

Jim Bakkum zag zondag veel tranen tijdens zijn laatste optreden in 'Fame' voor de zomerstop. Bijvoorbeeld tijdens het lied dat hij zong met Daphne Flint.

Jim Bakkum zag zondag veel tranen tijdens zijn laatste optreden in 'Fame' voor de zomerstop. "De tranen vlogen in het rond bij ons duet", vertelde hij vrijdag op zijn weblog over het lied dat hij zong met Daphne Flint, die de rol van Serena vertolkt. "Je hebt toch een halfjaar lang intens met elkaar samengewerkt en gezongen", verklaarde de 20-jarige zanger.

Hoewel 'Fame' na de zomer verdergaat, ziet Jim in het nieuwe seizoen niet iedereen terug. Voor Flint was het bijvoorbeeld de laatste show. "Zij gaat de musical 'Piaf' doen. Het was toch wel even emotioneel." Zijn tegenspeelster hield het volgens Jim bij meerdere liedjes niet droog.

Het publiek in Apeldoorn heeft volgens de jonge zanger geen last gehad van de waterlanders. "Het had als gevolg dat het een van de mooiste uitvoeringen van 'Hoe speel ik liefde', haar solo, ooit was", vertelt hij in zijn internetdagboek.

Voor Jim kan de vakantie nu echt beginnen, nu de opnamen voor de animatieserie Total Drama ook zijn afgerond. Hier leent hij zijn stem aan het personage Ducan. De serie is vanaf 7 september op kinderzender Jetix te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen