Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Steven Tyler graaft in geheugen

Shownieuws

Steven Tyler gaat een boek uitbrengen met zijn memoires. "Ik heb zulke heftige verhalen, te veel, en ik ga ze allemaal vertellen", laat de zanger weten.

(Novum/AP) - Aerosmith-zanger Steven Tyler gaat zijn memoires op schrift stellen. "Ik heb zulke heftige verhalen, te veel, en ik ga ze allemaal vertellen", laat de rocker donderdag weten. Het nog titelloze boek komt volgend jaar uit.

De 60-jarige Tyler kondigt aan zeer openhartig te vertellen over zijn leven als rockster. "Alle ongekuiste verhalen over de prikkelendste uitspattingen, op het gebied van sex en drugs, die je ooit hebt gehoord", laat de artiest weten. "En niet alleen mijn kijk op de zaken, maar de onverhulde waarheid, rechtstreeks van Steven Tyler zelf."

Tyler en zijn bandgenoot en gitarist Joe Perry genoten in de jaren zeventig en tachtig de bijnaam 'The Toxic Twins', vanwege hun ongeremde alcohol- en drugsconsumptie. Een bekende anekdote gaat over Tylers vrouw. Die werd door haar benevelde man bloedserieus voorgesteld aan de rest van de bandleden, terwijl die haar al jaren kenden.

Toen Tyler op de radio het nummer 'Draw the line' hoorde, zei hij lyrisch dat Aerosmith het briljante nummer zou moeten coveren. Zich niet realiserend dat hij het in een niet zo'n heel ver verleden zelf had geschreven. Of de rockster bij het terughalen van zijn herinneringen hulp krijgt, is niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen