Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Carmen Pfaff uitgeschakeld door schouderbreuk

Shownieuws

Carmen Pfaff is afgelopen weekeinde ongelukkig ten val gekomen, waarbij ze zowel haar schouder als arm heeft gebroken. Dinsdag onderging ze een operatie.

Carmen Pfaff is afgelopen weekeinde ongelukkig ten val gekomen, waarbij de Belgische zowel haar schouder als arm heeft gebroken. Dinsdag onderging ze hiervoor een operatie. "Deze werd succesvol uitgevoerd", staat te lezen op de website van de familie Pfaff.

Na de operatie duurt het nog even voordat Carmen weer hersteld is. "Carmen houdt zich zeer sterk, al heeft ze veel pijn. Ze heeft natuurlijk nog een tijdje revalidatie voor de boeg." Het ongeluk gebeurde tijdens een tweedaags familie-uitstapje in de Ardennen.

In de Belgische krant De Standaard laat Jean-Marie Pfaff weten: "Carmen is de spil van onze familie. Normaal is zij het die voor alles en iedereen zorgt, nu is het onze beurt. We gaan er alles aan doen opdat mijn vrouw zo snel mogelijk de oude is."

Niet alleen Carmen heeft deze week het ziekenhuis bezocht. Ook haar elf maanden oude kleindochter Fay moest eraan geloven. "Ze heeft een longontsteking en moet hier nu van herstellen", schrijven de Pfaffs op hun site.

De Belgische familie is in Nederland vooral bekend door de realityshow De Pfaffs, waarbij het draait om oud-doelman van de Rode Duivels Jean-Marie Pfaff en zijn gezin.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen