Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Usher opnieuw in zee met moeder

Shownieuws

Usher heeft zijn moeder Jonetta Patton opnieuw aangenomen om zijn belangen te behartigen. De r&b-ster verbrak vorig jaar mei het contract met zijn moeder.

Usher heeft zijn moeder Jonetta Patton opnieuw aangenomen om zijn belangen te behartigen. Dat laten de twee weten in een verklaring aan het Amerikaanse tijdschrift People. De r&b-ster verbrak vorig jaar mei het contract met zijn moeder, die sinds het begin van zijn carrière zijn manager was.

Volgens bronnen van People zijn tegenvallende verkoopcijfers van zijn laatste album 'Here I stand' de reden om zijn manager te ontslaan en opnieuw in zee te gaan met zijn moeder. Begin deze maand diende ook de publiciteitsagente van de zanger haar ontslag in.

De 29-jarige Usher en zijn moeder hebben lange tijd een gespannen relatie gehad. Naar verluidt kon Patton de geliefde van haar zoon, Tameka Foster, niet luchten of zien. Vorig jaar juli blies Usher op het laatste moment zijn huwelijk met de 37-jarige styliste af, naar verluidt omdat zijn moeder niet aanwezig wenste te zijn bij de ceremonie.

Foster, destijds zwanger van haar nu negen maanden oude zoon Usher Raymond V, ontkende de geruchten. Een week later stapte het stel alsnog in het huwelijksbootje. Patton was de grote afwezige op de bruiloft.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen