Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Morgan Freeman gaat scheiden

Shownieuws

Morgan Freeman gaat na een huwelijk van 24 jaar scheiden van zijn vrouw, kostuumontwerpster Myrna Colley-Lee. Dat bevestigde zijn advocaat en zakenpartner.

Morgan Freeman gaat na een huwelijk van 24 jaar scheiden van zijn vrouw Myrna Colley-Lee. "Om juridische en praktische redenen leven Freeman en Colley-Lee sinds december 2007 gescheiden", vertelde zijn advocaat en zakenpartner woensdag aan het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood.

De acteur en de kostuumontwerpster ontmoetten elkaar in 1976 terwijl ze samen aan een theaterproductie werkten. Freeman heeft vier kinderen uit eerdere relaties.

Zondag raakte de 71-jarige Freeman gewond bij een verkeersongeluk in de staat Mississippi. Een door hem bestuurd voertuig sloeg meerdere malen over de kop op een donkere tweebaansweg en belandde in een greppel. Freeman brak zijn arm en elleboog en liep verwondingen aan zijn schouder op. Maandag werd Freeman geopereerd. Naar verwachting mag hij over enkele dagen het ziekenhuis verlaten.

Het is onduidelijk hoe het is met de vrouwelijke medepassagier -de eigenares van het voertuig- die eveneens gewond raakte. Een getuige van het ongeluk die Freeman had gesproken zei dat de vrouw, de 48-jarige Demaris Meyer, volgens Freeman 'een vriendin' was.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen