Kies je favoriete radiostation

Dossiers

ANTM-coach begeeft zich in Amsterdamse nachtleven

Shownieuws

America's Next Top Model-coach Jay Manuel dronk woensdagavond een drankje op een Amsterdams terras. Hij is in de hoofdstad voor opnamen van het programma.

America's Next Top Model-coach Jay Manuel heeft woensdagavond genoten van het Amsterdamse uitgaansleven. "Ik houd echt van Amsterdam. De grachten zijn zo mooi", vertelde hij.

Samen met enkele productiemedewerkers van het Amerikaanse programma genoot Jay van een drankje bij de populaire homopub SoHo. Enkele bekende Nederlanders, onder wie travestiet MayDay en Project Catwalk-deelnemer Daisy, hadden er lucht van gekregen dat de Amerikaan zich op het terras bevond en schaarden zich bij de groep.

Manuel was woensdagavond geen nachtbraker. Rond 01.00 uur stapte de kleine zilverharige Amerikaan op en liep richting zijn hotel. "Ik ben zo moe, ik ga lekker slapen."

Begin deze week bleken de geruchten te kloppen dat een gedeelte van het elfde seizoen van de Amerikaanse modellenjacht in Amsterdam wordt opgenomen. De lokale zender AT5 kwam toen met beelden van presentatrice Tyra Banks die het Amstel Hotel verliet en enkele winkels in de hoofdstad bezocht. Het programma zelf wilde het bezoek echter geheim houden en details over de opnamen zijn daarom niet bekend. Voor de Amerikaanse televisiekijkers moet onbekend blijven welke vijf kandidaten mee zijn op de trip.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen