Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Guy Ritchie heeft prima huwelijk met Madonna

Shownieuws

Volgens Guy Ritchie gaat het prima tussen hem en Madonna. Eerder deden geruchten de ronde over een vermeend slecht huwelijk, maar volgens Ritchie is dat onzin.

Donderwolken pakken zich nog niet samen boven het huwelijk van Guy Ritchie en Madonna. "Het gaat allemaal prima", vertelt de regisseur in het Amerikaanse tijdschrift People. De Brit was aanwezig op Comic Con in San Diego, een beurs voor filmfanaten waar fragmenten van nieuwe films worden vertoond. Zo kregen bezoekers alvast een voorproefje van zijn nieuwe film 'RocknRolla'.

De 39-jarige regisseur vertelt in het tijdschrift uitgelaten over hoe het is om getrouwd te zijn met de wereldster, naar wie hij enkel verwijst als 'mijn vrouw', en hoe hij door het huwelijk weer fris naar zijn thuisstad Londen kijkt. "Ik heb de stad zien veranderen en ben daar erg in geïnteresseerd", zegt hij. "Ooit was ik meer een spion. Door mijn vrouw ben ik weer een toerist geworden in mijn eigen stad. Op die manier is leven in Londen ook veel leuker."

Eerder werd getwijfeld of het huwelijk van Madonna en Ritchie nog goed ging, toen de wereldster haar intrek nam in New York en haar man in Londen ging wonen. Toch is hij de afgelopen week weer bij de Queen of Pop geweest, terwijl zij hard werkt aan haar 'Sticky & sweet'-tournee, waarmee ze op 2 september Nederland aandoet. Daarna vertrok de regisseur naar Los Angeles, waar hij dineerde met Robert Downey Jr., die de titelrol speelt van in zijn nieuwe film 'Sherlock Holmes'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen