Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Dochter Hulk Hogan mogelijk in Playboy'

Shownieuws

Brooke Hogan is wellicht binnenkort te bewonderen in het mannenblad Playboy. Of haar vader het eens is met de naaktreportage, is nog niet bekend.

Brooke Hogan, de dochter van voormalig profworstelaar Hulk Hogan, is benaderd door Playboy voor een naaktreportage. Dat meldt de Amerikaanse krant New York Daily News. De blondine, die wel eerder in een kleine bikini op de voorkant van FHM stond, heeft niet eerder volledig naakt in een mannenblad gestaan.

Naar verluid heeft de gefaalde zangeres, wiens album in Amerika slechts 127 duizend kopieën verkocht, geen nee gezegd tegen het aanbod. Of Hulk Hogan zich kan vinden in de plannen van het blootblad met zijn dochter valt nog te bezien. In zijn realityshow 'Hogan knows best' liet hij eerder zien dat hij zijn dochter koste wat het kost probeert te beschermen, met name tegen mannen.

Een woordvoerder van Brooke heeft laten weten dat er nog geen beslissing is genomen. Momenteel is de blondine te zien in haar eigen tv-programma 'Brooke Hogan knows best', een spin-off van de realityserie over haar familie. Ook is ze later dit jaar samen met haar ouders te zien in de familiefilm 'Little Hercules in 3D'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen