Kies je favoriete radiostation

Dossiers

FBI legt beslag op dagboek Anne Hathaway

Shownieuws

De FBI heeft beslag gelegd op het dagboek van Anne Hathaway. Dat is deel van het onderzoek naar haar ex Raffaelo Follieri, die is aangeklaagd voor fraude.

Agenten van de FBI hebben beslag gelegd op het dagboek van actrice Anne Hathaway. De inbeslagname maakt deel uit van het onderzoek naar haar ex-vriend Raffaelo Follieri, die sinds 24 juni vastzit wegens fraude. Dat meldt het Amerikaanse dagblad New York Daily News.

Niet alleen haar dagboek, dat werd gevonden in zijn appartement, maar ook foto's van de 25-jarige Hathaway en haar ex zouden zijn meegenomen. Daarnaast heeft de FBI volgens de krant ook beslag gelegd op foto's van Follieri met Bill en Hillary Clinton, Paus Johannes Paulus II en met presidentskandidaat John McCain en zijn vrouw. Ook persoonlijke documenten, horloges, een Tiffany klok en een antieke Bijbel zouden zijn meegenomen.

Hathaway, die bekend werd van haar rollen in 'The princess diaries' en 'The devil wears Prada', heeft alle contact met haar 30-jarige ex verbroken, schrijft de krant op basis van een vriend van Follieri. Die weet dat Follieri er achter de tralies over twijfelt of zijn ex-vriendin verantwoordelijk is voor zijn arrestatie. "Hij was in Europa en hoefde niet naar New York terug te keren. Maar zij bleef hem maar bellen en wilde een ruzie bijleggen. Een paar dagen na zijn terugkeer werd hij gearresteerd."

Follieri zit vast in een gevangenis in New York en houdt het 'redelijk goed vol', zegt zijn advocaat in de krant. Hij verscheen 24 juni voor de rechter omdat hij zich zou hebben voorgedaan als een vertegenwoordiger van het Vaticaan om zakenlui te laten investeren in een bedrijf dat vastgoed van de rooms-katholieke kerk zou kopen en renoveren.

Van het geld dat hij daarmee verdiende, dat in de miljoenen zou lopen, zou de Italiaan vooral van een luxe leven genieten. Het was niet de eerste keer dat hij voor de rechter moest verschijnen. Zo werd hij in april ook al eens opgepakt met een vervalste cheque.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen