Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Georgina Verbaan als catwalkmodel

Shownieuws

Georgina Verbaan wordt voor eventjes een catwalkmodel. Voor mode-ontwerper Jos van Raak showt zij 1 september tijdens zijn RAAK-show creaties van de designer.

Georgina Verbaan wordt voor eventjes een catwalkmodel. Voor mode-ontwerper Jos van Raak showt zij 1 september tijdens zijn Raak-show verschillende creaties van de Nederlandse designer. Naast Verbaan zijn ook zangeres EliZe en Irene van de Laar te bewonderen op de catwalk. Dat maakt de organisatie woensdag bekend.

Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseert Jos van Raak, die twee modezaken in Amsterdam bezit, een show. De Westerkerk dient als decor voor dit modespektakel. Veel bekende Nederlanders, zoals Daphne Bunskoek, Bridget Maasland, Chantal Janzen en Micky Hoogendijk, behoren tot de vaste clientèle van Raak.

Verbaan, Van de Laar en EliZe zullen zich onder meer hullen in supervrouwelijke filmsterrenjurken, die doen denken aan 'vintage Oscarjurken'.

De 39-jarige Jos van Raak is binnen enkele jaren een begrip geworden in de modewereld. Zijn designs zijn opvallend en eigentijds.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen