Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Georgina Verbaan heeft bindingsangst'

Shownieuws

Georgina Verbaan wilde mogelijk dat Jort Kelder haar met een andere man zag zoenen. "Ze heeft bindingsangst", vertelt de moeder van Georgina aan Story.

Georgina Verbaan wilde mogelijk dat Jort Kelder haar met een andere man zag zoenen. "Ze heeft bindingsangst", vertelt de moeder van Georgina in een openhartig gesprek met weekblad Story. "Georgina kan zoiets maar moeilijk uiten en heeft op deze wijze de confrontatie gezocht."

An de Wit, die haar dochter Georgina al vijf jaar niet gesproken heeft, is ervan overtuigd dat de actrice zich bewust heeft laten betrappen tijdens de zoenpartij eerder dit jaar. "Ze zocht avontuur, afwisseling", vertelt De Wit. "Toen ik begreep dat ze met Jort in de polder woonde dacht ik al: die houdt het daar niet vol."

In maart zoende de presentatrice in het Leidse café De Burcht met collega-presentator Pieter van der Wielen. Een amateurpaparazzo legde de zoenpartij vast met zijn mobiele telefoon. RTL Boulevard zond het filmpje eind maart uit.

Georgina verbrak vijf jaar geleden het contact met haar moeder. "Ik mis Georgina vreselijk", vertelt een ontroerde De Wit. "Ik heb vaak op het punt gestaan de trein te pakken en haar te gaan zoeken, maar dan denk ik: wat als ze de deur in mijn gezicht dichtslaat."

De breuk tussen de twee is ontstaan toen ze een rol kreeg in Goede Tijden Slechte Tijden. "Ineens was ze iemand, had ze fans die om een handtekening vroegen", vertelt de moeder van de actrice. "Ik maakte mij zorgen, want ik merkte dat de showbizz een en al schijn is. Die bemoeienis was voor haar juist een reden zich van mij af te keren."

Bang dat haar dochter door alle negatieve publiciteit in een neergaande spiraal terechtkomt, is ze niet. "Ze wordt niet zwakker van die affaire, maar sterker", stelt De Wit. "Ze hijst zichzelf er wel weer uit. Daarbij interesseren materiële zaken haar niets. Hoe goed ze het bij Jort ook had, ze laat het zo achter als het haar persoonlijke geluk in de weg staat."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen