Kies je favoriete radiostation

Dossiers

De Geer mogelijk terug met Het is Hier Fantastisch

Shownieuws

Het is Hier Fantastisch krijgt mogelijk een vervolg. Een woordvoerder van RTL 4 bevestigt dat er serieus gesproken wordt over een eventuele voortzetting.

Het is Hier Fantastisch krijgt mogelijk een vervolg. Een woordvoerder van RTL 4 bevestigt vrijdag dat er serieuze gesprekken gaande zijn over een eventuele voortzetting van het populaire vakantieprogramma van Ursul de Geer.

Vrijdagochtend vertelde de presentator in het Radio 538-programma Evers Staat Op dat hij op zoek gaat naar verschillende mensen die ooit aan het programma hebben meegewerkt om te kijken wat er van ze geworden is en wat voor leven ze nu leiden. Het programma moet 'Het is hier fantastisch revisited' gaan heten.

De Geer zit momenteel op Ibiza voor opnamen van het televisieprogramma NL Vertrekt. De presentator probeert tijdens zijn verblijf op het partyeiland de sfeer van Het Is Hier Fantastisch terug te halen. NL Vertrekt is iedere werkdag en op zondag te zien op RTL 4. Het Is Hier Fantastisch werd eind jaren negentig door dezelfde zender uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen