Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Jennifer Aniston gaat dit najaar trouwen'

Shownieuws

Jennifer Aniston gaat deze herfst trouwen met haar geliefde John Mayer. Dat meldt OK! Magazine op basis van uitspraken van een vriend van het stel.

Jennifer Aniston gaat deze herfst trouwen met haar geliefde John Mayer. "Ze is op een leeftijd waarbij ze niet meer alleen haar hart volgt, maar ook haar verstand gebruikt", laat een vriend van het stel in het Amerikaanse OK! Magazine weten.

De 39-jarige Aniston en haar negen jaar jongere liefje zijn sinds drie maanden onafscheidelijk. De liefde bloeide op toen Aniston in Miami verbleef voor opnamen van de komedie 'Marley & me' met Owen Wilson. "Ze passen perfect bij elkaar", vertelt de vriend.

De voorbereidingen lijken in een vergevorderd stadium. Friends-collega Courteney Cox wordt naar verluidt 'matron of honor' en haar dochter Coco wordt het bloemenmeisje. Het 4-jarige meisje is het petekind van Aniston.

Aniston was eerder getrouwd met acteur Brad Pitt, maar deze relatie liep in 2005, na ruim vier jaar, op de klippen. Pitt kreeg onlangs een tweeling met Angelina Jolie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen