Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beatles-opnamen brengen vijftienduizend euro op

Shownieuws

Onlangs ontdekte Beatles-opnamen uit 1964 zijn verkocht voor ruim vijftienduizend euro. John Lennon en Paul McCartney krijgen de slappe lach bij een nummer.

(Novum/AP) - Onlangs ontdekte Beatles-opnamen waarin John Lennon en Paul McCartney grappen maken en de slappe lach krijgen, zijn verkocht voor ruim vijftienduizend euro. Verwacht werd dat de dertig minuten durende opnamen uit 1964 tussen de tien- en vijftienduizend euro zouden opbrengen.

De tape werd gevonden door een man die de zolder van zijn vader, die in de muziekindustrie heeft gewerkt, aan het uitmesten was. Het bandje bevat door Lennon en McCartney geschreven nummers, maar ook een aantal covers. Op de tape staan onder meer 'I'm a loser', 'I feel fine' en 'Don't put me down like this'. Tijdens het nummer 'I'll follow the sun' krijgen Lennon en McCartney de slappe lach.

De man die het materiaal onlangs op de zolder van zijn vader vond wenst anoniem te blijven. Wel is bekend dat het bandje in het noorden van Engeland is opgedoken. Wie de nieuwe eigenaar is, is niet bekendgemaakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen