Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mary-Kate Olsen: niets te maken met dood Ledger

Shownieuws

Mary-Kate Olsen zegt in de New York Post dat ze niets te maken heeft met de dood van Heath Ledger. De politie wil weten hoe Ledger aan pijnstillers kwam.

Mary-Kate Olsen heeft zeven maanden na het overlijden van Heath Ledger eindelijk gereageerd op suggesties dat ze een rol zou hebben gespeeld bij zijn tragische dood. De Full House-ster claimde dinsdag in de New York Post dat ze 'er totaal niets mee te maken' heeft.

De reactie komt na een golf van kritiek op haar stilzwijgen tegenover rechercheurs van de Drug Enforcement Administration (DEA). Zij willen van de 22-jarige actrice weten hoe Ledger aan twee krachtige pijnstillers is gekomen die hebben bijgedragen aan zijn dood. Of de actrice ondertussen ook een officiële verklaring heeft afgelegd, is niet duidelijk.

Heath Ledger stierf op 22 januari aan een dodelijke combinatie van pijnstillers, slaappillen en kalmeringsmiddelen. De pijnstillers zijn illegaal verkregen, vermoedt de DEA. De andere middelen waren wel door artsen voorgeschreven.

Olsen was de eerste die in januari werd gebeld over de dood van de acteur. De masseuse die Ledger levenloos in zijn appartement in Manhattan aantrof, besteedde negen minuten aan drie telefoongesprekken met de actrice, voordat zij het alarmnummer belde. Kort na de dood van Ledger, die nu te zien is in 'The Dark Knight', verklaarde Olsen: "Heath was een vriend. Zijn dood is een tragisch verlies."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen