Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tanja Jess pakt grote dag toch niet zo klein aan

Shownieuws

Hoewel Tanja Jess eerder liet weten een kleine bruiloft te prefereren, is dat het toch niet geworden. Zaterdag komen honderdvijftig gasten naar het huwelijk.

Actrice Tanja Jess en Charly Luske wijken af van hun oorspronkelijke plannen voor een kleine en intieme bruiloft. "Er komen honderdvijftig mensen", laat de bruidegom in spe weten. De grote dag is zaterdag. "Ik ben toch wel een beetje zenuwachtig", geeft Luske toe.

De twee bekende Nederlanders zijn zaterdag grotendeels te vinden in het Noord-Brabantse Nuenen. Ondanks de naderende huwelijksdatum is Luske nog druk aan het werk in Duitsland. "Maar alles is voorbereid", verzekert de 30-jarige acteur.

Zoon Billy krijgt een speciale rol op de huwelijksdag van zijn ouders. In de kerk komt het vijfjarige jongetje zijn papa en mama de ringen brengen. Negen maanden oude Bobby is uiteraard ook aanwezig. Een oppas houdt de baby de hele dag in de gaten. Beide kinderen zijn gehuld in speciale kleding voor de trouwerij, weet Luske.

Hoe de elf jaar oudere Jess er uit gaat zien op de grote dag blijft voor Luske een verrassing. "Het brengt blijkbaar ongeluk als je de jurk eerder hebt gezien." Toch tast hij niet geheel in het duister. "Ik heb wel een globaal idee over de jurk en de kleur."

Tanja Jess en Charly Luske waren al enige jaren verloofd. Vorig jaar maakte Jess bekend dat ze in 2008 de sprong zouden wagen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen