Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geert Hoes is roddels over liefdesleven zat

Shownieuws

Geert Hoes heeft er genoeg van dat zijn liefdesleven voortdurend voer is voor de roddelpers. "Op een gegeven moment is het gewoon niet meer geloofwaardig."

Geert Hoes heeft er genoeg van dat zijn liefdesleven voortdurend voer is voor de roddelpers. "Op een gegeven moment is het gewoon niet meer geloofwaardig", zegt hij. "Ik hou het maar op het feit dat een aantal bladen hier in Nederland in de komkommertijd zit."

Vooral een vermeende affaire met couturier Percy Irausquin hield onlangs de gemoederen bezig. "We zijn al heel lang goede vrienden", stelt de 25-jarige acteur en presentator. Hoes kent de modeontwerper nog uit de tijd dat hij dat hij samen was met zijn ex-vriendin Manuela, met wie hij een zoontje heeft. "Manuela droeg altijd kleding van Percy. Zodoende zijn we ooit, een hele tijd geleden, bevriend geraakt."

Een gezamenlijke vakantie op Aruba werd door de roddelpers neergezet als bewijs van een relatie. Volgens Hoes betrof het niet meer dan een exotisch feestje van de 39-jarige ontwerper. "Hij vierde zijn verjaardag daar met andere vrienden", zegt hij. "Het is natuurlijk heel triest dat er dan zulke verhalen naar buiten komen."

Hoes heeft besloten zich niets aan te trekken van de aanhoudende geruchtenstroom. Donderdagmiddag zat hij dan ook pontificaal op de eerste rij bij de catwalkshow van de eerste pret-ร -portercollectie van Percy. "Een vriend moet je ondersteunen", zei hij glimlachend.

De jonge BN'er werd in april uit de kast geholpen door Gerard Joling. Korte tijd later gaf hij toe biseksueel te zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen