Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geer houdt hart vast voor verliefde Goor

Shownieuws

Gerard Joling heeft twijfels over de relatie tussen Gordon en zijn nieuwe liefde Sander. "Ik hoop dat hij het lang volhoudt, maar ik houd mijn hart vast."

Gerard Joling denkt het zijne van de relatie tussen Gordon en zijn nieuwe liefde Sander. "Ik hoop dat hij het lang volhoudt, maar ik houd mijn hart vast", vertelt de zanger aan Novum Nieuws. Hij vindt het onverstandig dat zijn vriend en collega de wereld onmiddellijk op de hoogte heeft gebracht van zijn liefde voor het fotomodel. "Ik vind het heel shabby als er om de twee maanden een nieuw typje voorbijkomt."

De 40-jarige Gordon, die wel vaker roept de liefde van zijn leven te hebben gevonden, leerde het Haagse model ruim een maand geleden kennen en noemt hem 'de ware'. "Dit is hem absoluut", joelde hij eerder. "Ik mag het misschien niet hardop zeggen, maar Sander is zo bijzonder. Het is anders dan alle andere relaties die ik heb gehad."

Joling zelf, die op 6 en 7 september in Spaarnwoude zijn 'For your eyes only'-concerten geeft, is niet zo loslippig over zijn liefdesleven. "Ik ben niet zo'n jongen die gelijk alle bladen belt als ik een nieuw vriendje heb", aldus de 48-jarige presentator. "Ik zit ook niet stil, maar ik denk dat het niet handig is om dat te doen. Op een enkel vriendje na heb ik het best bescheiden gehouden."

Ondanks zijn twijfels hoopt de zanger dat de relatie tussen Gordon en Sander lang standhoudt. "Het is totaal mijn type niet, maar ik wens ze alle geluk van de wereld en dat weet Gordon ook."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen