Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Estelle Getty herdacht in Los Angeles

Shownieuws

Estelle Getty is donderdag begraven in Los Angeles. Op de herdenkingsdienst van de actrice, die dinsdag overleed, spraken onder anderen Getty's zoons.

(Novum/AP) - Estelle Getty is donderdag begraven in Los Angeles. Op de herdenkingsdienst van de actrice, die dinsdag op 84-jarige leeftijd overleed, spraken onder anderen Getty's zoons, haar persoonlijke assistent en de producent van The Golden Girls. De drie overgebleven 'Golden Girls' Bea Arthur, Rue McClanahan en Betty White waren niet aanwezig.

Getty bleef ondanks haar leven in de schijnwerpers altijd zichzelf, zo luidde de teneur van de toespraken. Ze verkoos eenvoud boven glitter en glamour, stelde haar zoon Carl. Zo kon hij zich nog herinneren dat de Toyota Tercel van zijn moeder regelmatig van de parkeerplaats bij de studio werd weggesleept omdat beveiligingsmedewerkers dachten dat iemand anders zijn auto in haar parkeervak had geplaatst. "Ze leidde een heel normaal leven waarmee mensen zich kunnen identificeren."

De actrice werd bekend door haar rol als Sophia Petrillo in de televisieserie The Golden Girls, die liep tussen 1985 en 1992. Later speelde ze onder meer de moeder van Cher in 'Mask' en die van Sylvester Stallone in 'Stop or my mom will shoot'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen