Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Enchanted'-actrice Amy Adams gaat trouwen

Shownieuws

Actrice Amy Adams stapt binnenkort in het huwelijksbootje met Darren Le Gallo. Adams werd eind vorig jaar bekend door haar rol in de Disneyfilm 'Enchanted'.

Amy Adams stapt binnenkort in het huwelijksbootje met Darren Le Gallo. De toekomstige bruid en bruidegom, die elkaar al zeven jaar kennen, zijn van plan de huwelijkstaart volgend jaar aan te snijden. Acteur Le Gallo vroeg zijn Amy onlangs met een diamanten ring van de Franse ontwerper Jean Dousset. Dat meldt het Amerikaanse dagblad USA Today.

Adams heeft al vaak laten weten dol te zijn op haar vriend. "Het is belangrijk iemand in je leven te hebben die je eraan herinnert wie je bent", vertelde ze in maart aan het dagblad. "Ik ren mezelf vaak voorbij, maar aan het einde van de dag eindig ik bij hem."

De rossige actrice is een van de rijzende sterren van Hollywood. Zo kreeg ze twee jaar geleden een Oscarnominatie voor haar rol in 'Junebug'. Eind vorig jaar beleefde ze haar grote doorbraak toen ze de hoofdrol speelde in de Disneyfilm 'Enchanted'. Ze kreeg hiervoor zowel een Golden Globe-nominatie als een Saturn Award. Tijdens de Oscaruitreiking zong ze live het nummer 'Happy working song', dat uit de film afkomstig is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen