Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Musicalfilm 'Hairspray' krijgt vervolg

Shownieuws

De musical 'Hairspray' krijgt over twee jaar een vervolg. De schrijver John Waters en regisseur Adam Shankman zijn in de weer met de productie.

De filmmusical 'Hairspray' krijgt een vervolg. Filmmaatschappij New Line Cinema heeft een deal gesloten met 'Hairspray'-schrijver John Waters om het tweede deel neer te pennen. Ook Adam Shankman komt terug als regisseur. Of de oorspronkelijke cast de felgekleurde kleding weer aantrekt voor het vervolg dat over twee jaar uit moet komen, is nog niet bekend. Dat meldt het filmvakblad Variety donderdag.

De populaire eerste film ging over het meisje Tracy Turnblad, dat een plekje verovert in een dansprogramma op televisie. Ze neemt het op tegen haar rivale Amber en hoopt het hart te stelen van de populaire danser Link. Het tweede deel gaat door waar 'Hairspray' ophield en richt zich wederom op de familie Turnblad.

Het eerste deel bracht wereldwijd bijna 130 miljoen euro in het laatje en bleek ook op dvd een groot succes. Naast de populaire Broadway-musical en de originele film uit 1988 waar de musicalfilm van afgelopen zomer op gebaseerd is, lag dat ook aan de sterrencast. Onder anderen John Travolta, Christopher Walken, Michelle Pfeiffer, Amanda Bynes, Zac Efron en Queen Latifah waren in 'Hairspray' te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen