Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frasier kreeg hartaanval mogelijk door spanningen

Shownieuws

Kelsey Grammer denkt dat stress de oorzaak is geweest van de hartaanval die hij in mei kreeg. De acteur had veel stress toen de serie Back tot You stopte.

Kelsey Grammer denkt dat stress de oorzaak kan zijn geweest van de hartaanval die hij zeven weken geleden kreeg. De 53-jarige acteur, bekend van de televisieserie Frasier, had veel last van spanningen toen zijn nieuwste serie Back to You van de buis werd gehaald, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Back to You werd in mei door televisiestation Fox stopgezet ondanks voldoende kijkcijfers. Drie weken na dit nieuws kreeg Grammer een pijnlijke steek in zijn borst tijdens een verblijf in Hawaï, waar hij een tweede huis heeft. De acteur werd meteen in het plaatselijke ziekenhuis opgenomen, waar een licht hartinfarct werd geconstateerd.

De acteur heeft een zware tijd beleefd na het stopzetten van de serie, zo liet hij woensdag weten tijdens de promotie van de film 'Swing vote' in Los Angeles. "Het was een ontzettend stressvolle periode, het kwam als een verrassing voor mij dat de tv-serie werd stopgezet."

De acteur, vanaf augustus te zien in de dramakomedie 'Swing vote', zei alles van de positieve kant te bekijken. "Alles waar je bijna aan dood bent gegaan, wat niet veel had gescheeld, maakt je alleen maar sterker." Hij is van plan de komende periode meer tijd met zijn vrouw en kinderen door te brengen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen