Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brad Pitt dreigt met juridische stappen om foto's

Shownieuws

Brad Pitt dreigt met juridische stappen tegen iedereen die het in zijn hoofd haalt foto's van zijn tweeling te publiceren. Paparazzi maakten onlangs foto's.

Brad Pitt dreigt met juridische stappen als iemand het in zijn hoofd haalt foto's te publiceren van zijn pasgeboren tweeling. Paparazzi maakten onlangs foto's van het huis in Frankrijk waar het koppel verblijft. Wat er precies op de kiekjes is te zien, is niet bekendgemaakt. Wel zijn ze verkocht aan een anonieme koper, zo is te lezen in een officiële verklaring van Pitt op thesmokinggun.com.

De twee wereldsterren hebben een exclusieve deal met een Amerikaans tijdschrift om de plaatjes van hun op 12 juli geboren tweeling Knox Leon en Vivenne Marcheline te verkopen, voor een slordige zeven miljoen euro. Welk tijdschrift dit is, is niet bekendgemaakt. Wel hebben Pitt en zijn vriendin Angelina Jolie verklaard het geld aan een goed doel te schenken.

Begin mei besloot het oorspronkelijk in Los Angeles wonende gezin zich terug te trekken in een gehuurde villa in Zuid-Frankrijk. Pitts advocaat noemt het nemen van foto's van het gezin een grove schending van de privacy.

Het sterkoppel had al vier andere kinderen, Maddox, Pax, Zahara en Shiloh, van wie er drie zijn geadopteerd. Naast het opvoeden van kinderen is het stel druk met films maken. Zo is Jolie binnenkort te zien in de actiefilm 'Wanted' en Pitt in de nieuwe Coen Brothers-film 'Burn after reading' en de fantasiefilm 'The curious case of Benjamin Buttons'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen