Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon lyrisch over nieuwe liefde

Shownieuws

Gordon weet zeker dat zijn nieuwe vlam Sander de ware is. "Dit is hem absoluut", jubelt hij. "Het is anders dan alle andere relaties die ik heb gehad."

Gordon weet zeker dat hij met zijn nieuwe vlam Sander de ware heeft gevonden. "Dit is hem absoluut", jubelt hij tegenover Novum Nieuws. "Ik mag het misschien niet hardop zeggen. Maar Sander is zo bijzonder. Het is anders dan alle andere relaties die ik heb gehad."

De zanger leerde het Haagse model een maand geleden kennen en is 'helemaal verliefd'. "We hebben zo'n klik met elkaar. Ook qua afkomst. Hij komt gewoon uit een normaal gezin uit Den Haag, ik kom uit Amsterdam-Noord. We zijn alle twee schoffies, van die boefjes. Dat past gewoon bij elkaar."

Gordon staat niet bekend om zijn geluk in de liefde. De afgelopen jaren passeerden verschillende nieuwe liefjes de revue, onder wie Bartho Boer, een campagnemedewerker van Rita Verdonk. Twee maanden geleden was hij in zijn column in Privé nog openhartig over zijn verliefdheid op de Amerikaanse Kevin.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen