Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Francois K vervangt Frankie Knuckles op Loveland

Shownieuws

Frankie Knuckels, is kortgeleden om onbekende redenen opgenomen in het ziekenhuis. De bekende dj Francois K, zal hem vervangen tijdens het Loveland Festival.

'Godfather of house' Frankie Knuckles is kortgeleden om onbekende redenen opgenomen in het ziekenhuis. Zijn optreden op het Loveland Festival komt hierdoor te vervallen. De bekende dj Francois K, die sinds 1975 in New York woont, vult het gat in de programmering op, meldt de organisatie van het dancefestival.

De 54-jarige dj, wiens echte naam Francois Kevorkian is, draaide eind jaren zeventig in de vermaarde club Studio 54 in Manhattan en verzorgde remixen voor onder anderen U2, Pet Shop Boys en Diana Ross. De Franse dj en producer werd in 2005 opgenomen in de Dance Music Hall of Fame.

De organisatie laat weten na het 'schokkende' nieuws van Frankie Knuckles blij te zijn dat een dj als Francois K. op het festival komt draaien. Knuckles heeft al zijn optredens voor deze zomer afgezegd. Loveland vindt op 2 augustus plaats in het Sloterparkbad in Amsterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen