Kies je favoriete radiostation

Dossiers

The Jonas Brothers kopen huis in Dallas

Shownieuws

De band The Jonas Brothers heeft een miljoenenpand gekocht. De drie jongens gaan wonen in Dallas en hun nieuwe optrekje heeft een waarde van 1,7 miljoen euro.

De bandleden van The Jonas Brothers hebben een miljoenenpand gekocht in Dallas. De contracten voor het huis met een waarde van 1,7 miljoen euro en zes slaapkamers zijn vorige maand ondertekend, zo blijkt uit documenten in handen van The Dallas Morning News.

De makelaar wilde niets zeggen over de populaire jongens, maar bevestigde dat het huis, in een ommuurde wijk, is verkocht. De drie wonen nu nog in Los Angeles.

In de buurt waar Kevin, Nick en Joe Jonas hun intrek nemen, wonen veel bekende Amerikaanse sporters. "Ik wist niet eens wie er in de band zaten en wat voor muziek The Jonas Brothers speelden", vertelt golfer en oud-winnaar van het British Open Brian Watts. "Maar mijn vrouw en kinderen zijn door het dolle heen." Ook honkballer Mark Teixeira en voormalige quarterbacks Drew Bledsoe en Terry Bradshaw wonen in de wijk.

The Jonas Brothers zijn gigantisch populair in Amerika. Zo sieren ze deze maand de voorkant van het gerenommeerde muziekblad Rolling Stone en staat hun tournee op het punt om van start te gaan. Het nieuwe album 'A little bit longer' komt volgende maand uit. Van de optredens die eraan zitten te komen wordt begin volgend jaar een bioscoopfilm uitgebracht in 3D, zoals al eerder met het Amerikaanse kindsterretje Miley Cyrus gebeurde.

In Nederland bouwen de 20-jarige Kevin, de 18-jarige Joe en de 15-jarige Nick ook een grote schare fans op. Hun single 'Sos' scoorde goed in de hitlijsten en op radiozenders. Vorige maand traden de jongens op in het voorprogramma van Avril Lavigne in de Heineken Music Hall.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen