Kies je favoriete radiostation

Dossiers

François K vervangt Frankie Knuckles op Loveland

Shownieuws

Frankie Knuckels, is kortgeleden om onbekende redenen opgenomen in het ziekenhuis. De bekende dj François K, zal hem vervangen tijdens het Loveland Festival..

'Godfather of house' Frankie Knuckles is kortgeleden om onbekende redenen opgenomen in het ziekenhuis. Zijn optreden op het Loveland Festival komt hierdoor te vervallen. De bekende Franse dj François K, die sinds 1975 in New York woont, vult het gat in de programmering op, meldt de organisatie van het dancefestival.

De 54-jarige dj, wiens echte naam François Kevorkian is, wordt ook gezien als een van de grondleggers van de housemuziek. Samen met Larry Levan draaide hij in de bekende New Yorkse club Paradise Garage en gaf Studio 54 in Manhattan brede naamsbekendheid. De Franse dj en producer werd in 2005 opgenomen in de Dance Music Hall of Fame.

De organisator laat weten na het 'schokkende' nieuws van Frankie Knuckles blij te zijn dat een dj als François K. op het festival komt draaien. Loveland vindt op 2 augustus plaats op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen