Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Matthew McConaughey introduceert pasgeboren zoon

Shownieuws

Matthew McConaughey en zijn vriendin Camilla Alves staan deze week met zoon Levi op de cover van het Amerikaanse tijdschrift OK!. Levi werd twee weken geboren.

Matthew McConaughey en zijn vriendin Camilla Alves staan deze week met hun pasgeboren zoon Levi op de cover van het Amerikaanse tijdschrift OK!. Op de foto ligt de donkerharige baby gewikkeld in een dekentje tegen de borst van zijn moeder. Vader Matthew heeft zijn arm om zijn geliefde heengeslagen en kijkt trots in de camera.

In een begeleidend interview vertellen de kersverse ouders over de geboorte van hun eerste kind, ruim twee weken geleden. De 38-jarige McConaughey noemt de geboorte van een kind 'een bloederige, misselijkmakende, zweterige oergebeurtenis'. "En dat bedoel ik op een mooie manier. Het is te gek."

Zoontje Levi lijkt volgens de omgeving van McConaughey en Alves erg op zijn moeder. "Omdat hij mijn haar en huidskleur heeft", denkt de van oorsprong Braziliaanse schone. "Maar ik vind dat hij elke dag meer op Matthew gaat lijken." De gespierde filmster is daarom gaan zoeken naar oude babyfoto's van zichzelf. "En de gelijkenis is ongelooflijk."

Het stel, dat sinds begin vorig jaar samen is, hoopt de eerste telg veel te kunnen leren. "Ik hoop dat hij iets slimmer, iets cooler en iets gelukkiger wordt dan wij", zegt McConaughey.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen