Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heather Locklear verlaat kliniek

Shownieuws

Heather Locklear heeft na vier weken de kliniek verlaten waar ze werd behandeld voor een depressie. "Heather voelt zich geweldig", vertelt een vriend.

Heather Locklear heeft na een verblijf van vier weken de kliniek verlaten waar ze werd behandeld voor paniekaanvallen en een depressie. "Heather voelt zich geweldig", vertelt een vriend van de actrice aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ze ziet er fantastisch uit, ze straalt gewoon."

Locklear werkt nog steeds aan haar herstel, maar zou al veel vooruitgang hebben geboekt. Ook zou ze inmiddels weer regelmatig lachen. "Dat was het beste van alles: het is zo goed om haar weer te horen schaterlachen."

Tijdens haar verblijf in de kliniek in Arizona kreeg Locklear intensieve therapie en schoonheidsbehandelingen. Ook reed ze af en toe paard. Haar vriend Jack Wagner, met wie de blondine sinds een jaar een relatie heeft, is tweemaal op bezoek geweest.

De 46-jarige Locklear begon twee jaar geleden met antidepressiva nadat haar huwelijk met Richie Sambora op de klippen liep. De actrice kreeg het zwaar te verduren toen de Bon Jovi-gitarist vervolgens een relatie met haar beste vriendin Denise Richards aanknoopte. Drie maanden geleden belde een vriend het alarmnummer toen hij ten onrechte dacht dat Locklear een zelfmoordpoging had gedaan.

Locklear en Sambora hebben samen een dochtertje, Ava. Het 10-jarige meisje heeft de afgelopen maand bij haar vader doorgebracht en logeert momenteel bij haar oma.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen